Sinds september wordt er bij ons ook een speciale puppycursus gegeven. Naast deze speciale puppycursus zijn puppy’s uiteraard ook van harte welkom op onze normale training! Onze gehoorzaamheidstraining is dan ook toegankelijk voor honden van alle leeftijden. Uiteraard wordt bij de trainingen wel rekening gehouden met de leeftijd van de hond.

Wanneer starten?

Zodra u de pup in huis heeft, dit is meestal met 8 weken, kunt u ook met onze gehoorzaamheidstraining beginnen. Dit is ook aan te raden omdat de eerste maanden van een pup een belangrijk onderdeel zijn van de opvoeding. In deze maanden leert hij al zijn basisgedrag al aan, daarom is het ook zo belangrijk om meteen met trainen te beginnen. Zo kan je de opvoeding direct goed aanpakken!

puppycursus-pupster
Trainingsniveau

Bij de groepstraining zitten honden van verschillende leeftijden en niveaus bij elkaar. Een pup past hier dan ook heel goed bij! Dit is ook een goede manier voor de honden om van elkaar te leren. Het spreekt voor zich dat de oefeningen aangepast worden aan de hond en zijn baasje. Het niveau dat we aanhouden voor een pup is dan ook anders dan van een volwassen hond. Doordat we de groepen klein houden is er altijd voldoende aandacht voor jouw pup. Een training duurt doorgaans 1 uur, voor een pup zullen we meer pauzes inlassen omdat een uur trainen veel te lang is voor een puppy.